Search
сабота 15 јуни 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Зоки Заев: НЕ Е ДОНЕСЕНА ОДЛУКАТА. И ШО ПРАИМЕ СЕГА?

„Референдумот вика одлуката се смета за донесена ако има мнозинство и ако има цензус. НЕ Е ДОНЕСЕНА ОДЛУКАТА. И ШО ПРАИМЕ СЕГА? Што да им кажеме на тие 600.000 што одлучиле да учествуваат? Оти тие што останале дома не се сите против… Оти тие не излегоа да бидат против?“ Зоран Заев, 10.10.2018, Комисија за Уставни прашања

loading...