Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Жерновски му сместува игри на Шилегов, лиглето може се смета дека е поспособен

loading...

Јас мислам аутанов на Перо вчера му го донесе Жерновски. Пошто седеа заедно во ,,Воденица” кога ги јадеа комарци.
Затоа и на Шилегов му се обраќа во множина. Штета, заборавил да го тагне Жеки.

Петре, каменот од блиску доаџа.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

loading...