Search
четврток 22 август 2019
  • :
  • :

Заштитарот на Мицковски приведен Владимир, се чека вечерва апс на Синиша и Борко?

Image result for синиша алексовски

Приведен е Владимир Атанасовски човекот што го замени Сашо Мијалков во ДБК и организатор на 27 ми се чека апс и на Синиша Алексовски човекот задолжен за безбедност кај Иванов и Борко Јосифовски можно е да биде уапсена и Анастасија од УЈП швалерката на Синиша. Се очекува Иванов да проба да го заштити Синиша тој го спремаше за амбасадор во Будимпешта тоа куче касапско…

direktorka-ujp-650x396

loading...