Search
сабота 23 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

ВИСТИНСКИ МАЧЕНИК: Oвој човек се мачел за вас да и е арно – 10 години нон стоп пиел за да најде лек за мамурлак, за малце ќе завршел во лудница!

loading...

До таму се претерал со пиењето што за малце ќе завршел во лудница. Пиел секој ден и се обидувал да најде лек за мамурлак. Употребувал се што ќе најде, дури и очи од овца ферментирани во оцет.

На крај лекот кој го нашол е некаква амино киселина.

Целата сторија, овде.

loading...