Search
среда 24 април 2019
  • :
  • :

(ВИДЕО) МАНЕКЕНКИ СЕ СТЕПАА НА ИЗБОРОТ ЗА НАЈУБАВО ГАЗЕ,ЛЕТАА ГАЗИЊА НА СИТЕ СТРАНИ

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил, популарниот „Мис бум бум“, незадоволна од одлуката на жирито, направи сцена, откако беше прогласена победничката. Причина за ваква реакција била љубомората, но и фактот дека „само нејзиниот задник бил вистински“.


„Овие останатите се силиконски“, рекла нервозната Алина Уве, откако излезе на сцената и ѝ ја зема сосила златната лента на победничката, само неколку секунди откако ја прогласија. Златната лента за најдобар задник ја доби на Елен Сантана.

loading...