Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

(ВИДЕО) АЛБАНКАТА СО МАКЕДОНСКО ПОТЕКЛО ЅВЕЗДА НА „ВИКТОРИЈА СИКРЕТ“

На шоуто на „Викторија сикрет“ за 2018 настапи и албанката со потекло од Македонија Бебе Реџа. Таа својата песна ја изведе во долна облека и направи вистиснка атмосвера.
Родителите на Реџа се Албанци, потекнуваат од Македонија – татко ѝ е од Гостивар, мајка ѝ од Дебар. Родена е во Гостивар 1989 година како Блета Реџа и во Македонија живеела до шестата година кога со семејството се преселила во Њујорк. Често изјавува дека се гордее на своето балканско потекло (македонско-албанско) и на родните градови на своите родители.
Освен што е одличен вокал, пејачката е исто толку добар автор. Таа ја напишала песната „The Monster“, која ја испеаја Ријана и Еминем.

Текстот (Видео) Албанката со македонско потекло ѕвезда на „Викторија сикрет“ е превземен од Reporter.mk.

loading...