Search
среда 24 април 2019
  • :
  • :

ВЕНДИ ДО ЉУБИЦА: КАКО МОЖЕШЕ ДА СПИЕШ СО КОЊ?

Венди ја отвои приказната за Љубица и Коњ, затоа што на неа и е несватливо како може млада девојка како Љубица да има секс со Никола Јованичевиќ.

„Ја би те замолила да ми кажеш искрено, како можеше да имаш секс со асексуална личност? Какви флуиди испушта Цвоња, па те навлече на тенок мраз?, ја праша Венди.

„Знам дека ова што ќе го кажам ќе звучи лошо, но кога сум пијана не бирам. Се кајамбидејќи сексот траеше само 3 минути, да беше барем квалитетен па да не жалам“, одговори Љубица.

loading...