Search
петок 20 септември 2019
  • :
  • :

ТОШО ПЕТРОВ ГИ УКРАЛ ПАРИТЕ ЗА БРАНИТЕЛИТЕ

Stojche Makedonski Gochevski

Ова сум ЈАС Стојче Гочевски, а домене пречкртаниов е ( јас го пречкртав ) е Todor Petrov да можам со помали букви да му го напишам името и тоа ќе го сторев сегаќе ви објаснам зошто е пречкратан. Во текот на борбава Пред Собрание На Рмдојде господин кој нема да го наименувам поради лична негова заштита ќе го крстам истиот човек Донатор. по некое изминато време јас и донаторот разменивме многу теми, исти теми, иста цел двајцата сме со многу исти идеи за Македониај нормално, нема да должам за по тој разговор преминавме на господинов што е пречкртан Донаторот сознава дека сум член на Бранителите од 2001 и дознава дека мојот татко погинал во ратот нормално ми даде сочуство но тоа што таткоми погинал му го кажаа други не јас и човекот ме повика на страна и отпочна убавиот момент кој потоа ми беше документиран и ми покача Документ во кој се подигнати 65 000е од дијаспорат и истиот пречктаниов требало да ги подели на Бранителите или нивните семејства но парите завршиле во некој други џебови и како што мине времето така ништо не било скриено па сега видете КОЈ ја јаде маката на Бранителите од 2001 и на дијаспората која двои пари за народот СРАМОТА голема! Уште еден скандал кој ме уверува дека сите се ловци на пари и жално во матни времиња се спровират и прават пари!

Фотографија на Stojche Makedonski Gochevski.

loading...