Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Судир меѓу такси и „голф“ кај Собрание, сообраќајот во грч

loading...

Судар меѓу возило на такси компанија и „голф“ предизвика застој во сообраќајот кај Собрание. Движењето на возилата е отежнато бидејќи полицијата врши увид.

Може да се забележи поголема штета на таксито кое со предницата удрило странично во „голфот“. Второто возило, пак, завршило во столбот на семафорот.

loading...