Search
петок 19 април 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

СОФИЈА ВЕРГАРА СО ВЛЕЧКИТЕ ПОРАЧУВА ДЕКА НЕ И Е ДЕНОТ

„Кралицата на платформите“, Софија Вергара понекогаш излегува и во слободен стил од дома…

Телевизиската актерка секогаш излегува со високи потпетици од дома, без разлика дали е штикла или полна платформа. За одење на лекар овој пат била со опуштени фармерки и рамни влечки.

Софија Вергара очигледно не била расположена за посетата на лекар.

loading...