Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Промена во уредничката палка во 1 тв после Нова Година? Кабранов заминува на негово место Ордановски?

Доказм од вработени во телевизијата на Бојан Боки 13 викана 1 тв дознава дека после новогодишните празници е можно главниот уредник Ацо Кабранов да замине од позицијата и ќе прејде во рекламниот дел кај пензионерските домови кои ги гради Јовановски и ќе стане жителот број 1 во тој бизнис, а на негово место ќе седне Сашо Орданоски како најактивен и неуморен работник во телевизијата, поради годините Александар Чомовски ќе биде префрлен во утрински термин да води утрински дебати со слушатели од 06 до 06 и 45 минути секој работен ден. Одлуката е логична кога Орданоски води емисија еве сега со Фросина Ременски пипл метарот вришти у црвено сите го гледаат и уживаат, а на Чом пипл метарот дреме како стар ку…р.

За потврда го побаравме Кабранов, ама ни јавија дека човекот има здравствени проблеми и денес не е на програма иако е среда ден кога тој и Борјан се водители.

loading...