Search
недела 24 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Председништво Републике Србије” фиктивно претставува

loading...

– “Председништво Републике Србије” фиктивно претставува:

1. наследник на ротационото Претседателство од СФРЈ и Претседателите Рибар и Броз;

2. наследник на Претседателите од СРЈ и кабинетите на Ќосиќ, Лилиќ, Милошевиќ и Коштуница;

3. кабинет на Претседателот со соработниците во кој тој претставува одговорно лице за кабинетот, но и за Република Србија.

* За точен одговор следи награда од едно кафе во Плеј !

loading...