Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Полицијата врши претрес во куќата на Стевчо Јакимовски

loading...

Телма дознава дека полицијата врши претрес во куќата во Жданец на поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски.

Претресот се врши по налог на друга државна институција, заради сомневање за злоупотреба на службена должност.

Не се искллучува можноста тој да биде приведен и однесен на распит.

loading...