Search
среда 26 септември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Павле Трајанов на Алфа за предлозите за името

(ВИДЕО): „Кога бев министер за внатрешни во 99-та, лично во Грција ми беше даден предлог за име Република Македонија – Скопје, само за надворешна употреба, но тогашната опозиција не сакаше да чуе!“- Павле Трајанов за ТВ Алфа.

loading...