Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Партиски функционер на СДСМ од Кочани му го одгризал увото на свој сограѓанин?

Многумина често ја користат фразата ,,се е забегано”, а неретко токму ова често користена фраза се испоставува дека е вистина. Имено ЕДЕН ПОРТАЛ дознава за навистина забеган настан кој се случи пред неколку дена во Кочани. Според нашите информации се работи за висок партиски функционер на СДСМ од Кочани кој среде бел ден му го откинал увото на свој сограѓанин во трговскиот центар во центарот на градот. Откако му го откинал увото тој наводно го џвакал и го плукнал ма земја.Наводно се работи за Директорот на јавното комунално претпријатие во Кочани, Киров Андреј , кој е и висок партиски функционер на СДСМ кој во градот пред три недели физички нападнал партиски активист кој му барал некоја услуга, при што му откинал дел од увото, кое откако му го откинал го џвакал и го пљукнал на земјата пред очевидци во центарот на градот во Трговскиот центаар во Кочани, по што ниту докторите не можеле да го сошијат откинатиот дел од увото на нападниот.
Кочанчани велат дека иако настанот бил пред 20 дена..

повеке тука клик

loading...