Search
четврток 18 јули 2019
  • :
  • :

Ова е најзгодната битолчанка, по неа вртат глава на Широк сокак (ВИДЕО)

Ова е најзгодната битолчанка, по неа вртат глава на Широк сокак (ВИДЕО)

Факт е дека битолчанките се едни од најзгодните девојки во Македонија, а вистински пример за тоа е и фитнес-моделот Елисавета Димовска која пред камерата на „Ексклузив“ откри како се добива таков совршен изглед.

За што точно разговаравме, погледнете го прилогот:

1tv.mk:

loading...