Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ОТВАРАЊЕ НА НАЈГОЛЕМИОТ ЗАТВОРЕН ДЕТСКИ ПАРК DEJA VU PARK ВО МАКЕДОНИЈА

ОТВАРАЊЕ НА НАЈГОЛЕМИОТ ЗАТВОРЕН ДЕТСКИ ПАРК DEJA VU PARK ВО МАКЕДОНИЈА

Драги пријатели,
Ве покануваме да бидете дел од ова големо отварање на застаклениот и затоплен детски парк кој е предизвик за најмалите и најмилите!
Паркот кој поседува игри со најнова технологија, 20 игри и колички од кои и најновите 9D симулатори може да биде одлична идеја за прославување на детски роденден како од соништата

Сабота 08 декември со почеток од 08 часот,
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ! 🥳

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

Фотографија на DejaVu Capitol Mall.

loading...