Search
недела 17 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Никола Поповски и крадеше и градеше, а сега го кријат се спрема за нов лидер во ВМРО ДПМНЕ со амин на Кале

loading...

Investitor Nikola Popovski, park shuma Vodno neli, nad Zdanec…gradevme i kradevme,bez usul

Фотографија на Saso Djidji.

loading...