Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

НАОПАКУ СТАВЕНА КАЦИГА.

Неслучајно постарите велат најстрашно е ако Господ ти го земе умот…
Од после судење, поранешната министерка Гордана Јанкуловска, си тргна со моторче, но со НАОПАКУ СТАВЕНА КАЦИГА.
Казна за сообраќаен прекршок неносење кацига има. А каква е процедурата за учесници во сообраќајот со наопаку ставена кацига?
Ако е исплашена и расеана до тој степен наопаку да си ја намести кацигата, Гордана е опасна и по себе и по целиот сообраќај во Скопје.
Фотографија на Ване Цветанов.
loading...