Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

НА КЛОЦИ: Советничката на Заев, Ленче Николовска избркана од Могила

Gepostet von Borce Bucino Bucinski am Mittwoch, 5. Dezember 2018

Ленче Николовска која е посебен советник во Владата на СДСМ и го советува Зоран Заев за прашања поврзани со земјоделството, шумарството и водостопанството вчера беше буквално избркана од Могила.

Земјоделците ја запрашаа Ленче кога ќе дојде да разговараат за откупот и цената за млекото, а таа им одговори дека земјоделците имаат министер да им го реши проблемот.

Таа одби да им одговори на земјоделците дали зема народни пари, погледнете:

Gepostet von Borce Bucino Bucinski am Mittwoch, 5. Dezember 2018

loading...