Search
недела 24 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

МОСТОТ КОН ЕУ СЕ НАОЃА ВО КУМАНОВО: „Градоначалникот вика у ЕУ ќе сме влегувале. Ок.“

loading...

Куманово, 2018 г. Градоначалникот вика у ЕУ ќе сме влегувале. Ок. Кој падне нема во ЕУ

Кики@akotiudramedna

Куманово, 2018 г. Градоначалникот вика у ЕУ ќе сме влегувале. Ок.

loading...