Search
среда 22 мај 2019
  • :
  • :

МОНСТРУМ: Кога ќе ти текне дека си наместил 200 души меѓу кои и твои блиски роднини да скапат по затвори заради тебе

МОНСТРУМ: Кога ќе ти текне дека си наместил 200 души меѓу кои и твои блиски роднини да скапат по затвори заради тебе, а ти слободен си шеташ по Будимпешта со украдени милиони

(ВИДЕО) ВЛАДАТА УДРИ ПО МЕНАЏЕРИТЕ КОИ ЗЕМААТ ПЛАТИ НАД 5000е МЕСЕЧНО, НЕМА ВЕЌЕ ДА СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК КАКО ДОСЕГА!!!

(ВИДЕО) ОБВИНИТЕЛКАТА ВИЛМА РУСКОСКА: Побарав притвор за екс директорот на УБК затоа што тој е искусен во уништување докази и беа големи шансите тој да здувнеше во Унгарија или друга земја

 

loading...