Search
сабота 23 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

ЛАЖНИОТ ЗАЕВ

loading...

Да се потсетиме на лажниот патриотизам со песната од Саша Матиќ ..лажове ноктурни!!!

Фотографија на Jimmy Lazovski.

Македонско секојдневие 😊На власт е Заеб

Фотографија на Stojanche Klifov.

loading...