Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Koлозова не може да го смисли Заев, му праи магии позади грб

Е ова е лицемерие. Не можи да го смисли ама понизно седи позади него, го слуша и прави гримаси како во прв стадиум на егзорцизам. Е ова е тоа што не убива како народ!
The exorcism of Katerina

Toni Bozaroski da da prijatelce i mene mi padna vo oci ovaa licnost ali nemav na koj nacin da go spodelam ova bas se cudev dali e mozno eden vakov politicar da pravi vakvi grimasi i gafovi cudnooo ali vistinito …..🙁😌

Стефо Јанкулоски Стварно за политичар од типот на Колозова, не и доликува вакво однесување.

Фотографија на Стефо Јанкулоски.

Фотографија на Стефо Јанкулоски.

Фотографија на Стефо Јанкулоски.

loading...