Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Кога Мицковски објави дека ставот е ни риба ни девојка имало кршење во белата палата

Доказм од добро проверени а богами и потврдени извори дознава дека завчера после состанокот на ЦО и ИО на ВМРО ДПМНЕ имало кршење на врати и канцеларии во белата палата сегашниот штаб на опозициската партија наводно од незадоволниците зашто немало конкретен повик за бојкот. Екипата на Бунтур спинувале дека кршеле тие околу Тони Шанац ама од личност која е на висока функција во ВМРО ДПМНЕ и чија канцеларија била кршена во телефонски разговор ни потврди дека се кршело ама категорично негираше дека Тони Шанац учествувал во таков вандалски чин и дека е чиста дезинформација на потрчковците на Калето населени стаорци во ДПМНЕ.

Озбилни потреси во опозициската ДПМНЕ донесе и ставот на Митко Јанчев потпретседателот на оваа партија кој во изјава на МКД рекол дека негов став е да се излезе на референдумот и да се гласа против.

loading...