Search
среда 22 мај 2019
  • :
  • :

Category: Забава

Кој вели лошо било да си војник во ЈНА…

   

Tоме си купил такво ко на Зоки за да фаќа женски по Крушево, пуштии косиии ветер да ги носи

REAKCIJA NA TOME Значи Ве молам ова се несериозни обвинувања, ова возило е наменето...

Бобан Авалон: Жал ми е што времето го потрошив на пет состаноци со „Дупер“ со неизживеани сум имал работа пу јазк

сопственикот на „Авалон“ продукција Бобан Милошевски повторно посвети...

И СЕ НАМОЧА НА ДРЖАВАТА

statisticki,taksisti se sredovecni lugje so zgolemena prostata, I jas vo momentov se zveram za skrisno mesto…😁 Tomislav Georgiev...

Koja симболика во ист ден промоција на најголемата српска криминалка и на најголемиот македонски криминалец, Пинк пантерка и Грујо

Оливера Чирковиќ српската криминалка пинкпантерка и македонскиот екс...

ДУНАВКА ТРИФУНОВСКА ПАК СЕ ГЛУПИРА, СРЦКА БЕ ОНА

Уникатно: Давање отказ со трубачи

Светскиот тренд на давање отказ со музика се пренесе и во регионот. Имено,...

ГО ИМАМЕ НАЈГОЛЕМИОТ ФАН НА ДЕЛАТА ПИШАНИ НА ГРУЕВСКИ, НОВИНАРОТ ЗЛАТЕВ

Ljupcho Zlatev пред 3 часа ·  Добар избор за саемов?

Дунавка, после тешка борба – успеа! ЕВЕ ГО СЕЛФИТО СО ПАПАТА

Дунавка Трифуновска, денеска го бркаше Папата за да на прави селфи со него....

После Арсенчо Алексовски кој што повеќе не е градоначалник дојде време да избереме втор најубав градоначалник

Се мислевме и мислевме и  ние од Доказм неможевме да се одлучиме помеѓу...