Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

Сакаме пратеник независник!

Да си знаете, на следните парламентарни избори многу внимателно ќе гласаме....

ЖАКЛИНА ЛАЗАРЕВСКА УЗУРПИРАЛА НЕ САМО ГРОБНИ МЕСТА ,ТУКУ И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА КОМУНАЛЕЦ ОХРИД, МЕТИ СИ?!

Пратеничката од редовите на СДСМ Жаклина Лазаревска , извршила класично...

Тасевски: На Павле ни Ариел пред нос не смееш да му оставиш

Аудио снимката на која пратеникот Павле Богоевски прави нарачка на, како...

Кога прв пат го пратија Зокита во кабинетот на Грујота

Мало колумниче за добро утро. Кога прв пат го пратија Зокита во кабинетот на...

Митровски: Павле не ја замајувај јавноста – ајде на тестирање во МАНУ!

Адвокатот и поборник за легализација на канабисот Јанаки Митровски го...

Павле, Пред сите што гласаа за тебе и за листата на која беше избран. Срам да ти е!

Branko Geroski пред 2 часа ·  А не, не со тие куршуми, другар Павле… Ти самиот...

ПАВЛЕ НАРКОМАН СИ ПРИЗНАЈ СИ!

Ljupcho Zlatev пред 10 мин. ·  Не верувам дека Талат ќе има храброст својот...

До кога со вакви ликови како МУНИР ПЕПИЌ ……!!!!!

До кога со вакви ликови како МУНИР ПЕПИЌ ……!!!!! Горенаведениот лик...

ДАДЕ ИНА МНОГУФИНА ИМ СЕ НАМОЧКА НА МОЧЛИТЕ

Ina Mnogufina пред 8 мин. ·  Види жено со заеднички профил ко поштенско сандаче...

Павле Б. Нарачувам канабис не кокаин

Pavle Bogoevski пред 4 мин. ·  Почитувани, Вчера на руска социјална мрежа беше...