Search
недела 17 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Category: Колумни

Oпаа Васко Ковачевски машкооо си нашол одмена, а ? Персонал тренер по ново, кај нас у село друго ги викаа

Dushan Ilievski 1 час ·  Soprugata na generalniot direktor na REK Bitola Vasko KOVACEVSKI (MEHANICAROT), Meri Kovacevska ima...

Непотистите само доброволно можат да се повлечат Заев нема механизам да ги тргне, да не ве лажат ако нејќат тоа е

Непотистите само доброволно можат да се повлечат Заев нема механизам да ги...

Отпад автобуси се возат овде со фалц документи затоа и несреќи има

Zoran Bozinovski … A SPORED MOJ FB PRIJATEL TOA NA TEREN ODI VAKA: ,,Ti se obracam po povod nemiliov nastan so avtobusot na Durmo...

Пратеникот Земон: Постои можност да се работи за саботажа на автобусот нарачана од странство! A НИЕ ТЕ ЗАМОЛУВАМЕ ИДИ ЛЕЧИ СЕ БЕ

Пратеникот од владејачката коалиција Рубин Земон се сомнева дека големата...

Во НАТО се оди со вредности не со отпадоци

Република Турција, како многу значајна членка на НАТО, пред извесно време...

РЕАЛНО ШОУ ЗА СИРОМАШНИ: „СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“

РЕАЛНО ШОУ ЗА СИРОМАШНИ: „СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ Можете да организирате...

Горан Милевски од ЛДП се понаша опозициски вика овој на МЕПСО бил криминален со телечите фотелји

Goran Milevski 1 час ·  Бидејќи директорот на МЕПСО има кратко паметење, можеби од...

Ѓулистана Марковска лаеше да се смени името и успеја маж и криминалец е ослободен од затвор

Zdravo. Velo Markovski, doktor – profesor , osloboden bez nikakva informacija.. sega istiot toj sto prima Mito i kriminalecot ke...

Majka на студентка сместена во домот Пелагонија сака нешто да ви каже

Zdravo Marijan, jas sum od Negotino vo vrska so studentskiot dom Pelagonija da kazam. Tamu e prav logor mojata kerka pretstojuva tamu, iako...

СЕКС-СКАНДАЛИТЕ НА ПОЛИТИЧАРИТЕ

Пишува: Тања Алексиќ ФОКУС Кога ќе застанеш на државничка функција, покрај...