Search
четврток 24 јануари 2019
  • :
  • :

Category: Колумни

Преку Влатко Ѓорчев старите борци на ДПМНЕ ќе се обидат да ја преземат партијата од Мицковски

Антонио Милошески веќе му даде подршка на Влатко Ѓорчев во неговата...

Влатко Ѓорчев – волуменозна НУЛА

Размислувавме и пробавме да се сетиме и на неговите големи проекти, успеси…...

Стока новинарска, фејкњузери.

САШЕ ИВАНОСКИ ЌЕ МОРА ДА СЕ ПОАЈАВИ НА РАСПИТ ВО ОЈО ОХРИД,ИЛИ ДОБРОВОЛНО ИЛИ СТРАЖАРНО!

Не било све до тап кухински нож,имено Саше Иваноски ,сопственик на...

СКАНДАЛ, ВМРО ДПМНЕ ИМА ПАРА ПОЛИЦИЈА ВО СВОИТЕ РЕДОВИ

Објавуваме дел од извештајот број 20  напомена со пропратно писмо од...

Писмо до Христијан Мицковски и ВМРО ДПМНЕ

Почитуван Стаменковски Ви се обракам со замолница да го објавите овој наш...

ИНФОМАКС СО ЛАЖНИ ВЕСТИ СЕ ПОВИКУВА НА ОХРИДСКАЈ,ЌЕ ОДГОВАРААТ!

Денес интгернет поталот Infomax.mk  кој е во сопственост на Друштво за...

Makпетрол нагодбите

Zoran Bozinovski пред 27 мин. ·  ANDREJA JOSIFOVSKI NUDI NAGODBA ZA ,,AD ,,GA-MA,,… Poslednite tri nedeli beše vršen...

Ѓорѓи Спасов одработува за Љубчо Георгиевски и Азманов сака да ги спаси од 1 тв

Gjorgji Spasov пред 5 мин. ·  Јакс вест☺ оди на кајрон на 1тв Сопственикот на 1тв...

Дали Срѓан Керим најпосле ќе се појави во Македонија? НЕМА СЕ КРИЕ

Срѓан Керим непризнатиот син на Киро Глигоров и познат по шишето со евра...