Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Каква игра ќе игра Мицковски со реформаторите?

Спрема нов Извршен Комитет, внатре внесува пак реформатор кој му ветил дека ќе му ги затопли односите со САД, ЕПП партијата европска и многу битно ќе му донесе новинарска камарила портали и пари збориме за Макфакс, А1 он, Репортер, Грид итн…

Ги исфрла Мицко реформаторите Костадин Богданов, Петар Богојески-Бунтур а го внесува Алек адвокатот на Груевски????

Александар Михајлоски и Петар Богојески наместо реформатори, измамници во скутот на Заев

Наместо реформатори, измамници во скутот на Заев. Тие се жртви само пред телевизија. Ќе направат се само за да ги заштитет личните интереси. Се борат само да си ги зачуваат позиции умилкувајќи му се на Зоран Заев. Ова се само дел од коментарите за „реформаторите“ Александар Михајлоски и Петар Богојески. „Реформаторите“ до пред неколку дена беспоштедно ги поддржуваа политиките и движењето на ВМРО-ДПМНЕ, без да имаат каква било замерка на „демократијата“ или донесените одлуки и решенија. Но, потребата за „реформирање“ се јави кога се соочија дека ќе останат без бенефитите. Овие „реформатори“, кои се богатеа на грбот на ВМРО-ДПМНЕ, сега одработуваат агенда која повторно ќе им донесе лагоден живот без труд и работа. -Петре и Алек, недраги клиентелисти, и непочитувани измамници, Велите вие цело време сте мислеле поинаку, ама сега сте се охрабриле да зборите. Нема одговор на прашањето каде бевте 2008та, 2011та и 2014та година кога ВМРО нижеше силни победи и каде бевте да побарате реформи тогаш.

loading...