Search
среда 24 април 2019
  • :
  • :

Kako ќе го покријат срамот ВМРО ДПМНЕ кога на маса им седнаа избрканите во ЕПП

Мицко да бричи петелот, НИЕ вчера објавивме гледам денеска другите не потврдија и ок е не ни е муабетот тоа за инфо си знаеме колку не бива пу пу  да не не урочите туку смешна ни е ситуацијата бе јадничок Мицко уште Сашо да му дојдеше ќе треба со Николоски памперс да облечат, замисли па и Рангелова нема да се знае кој е ВМРО а кој ДПМНЕ туку европските сестрински партии знаат затоа и ги викнаа проевропејците во ВМРО ДПМНЕ.

Мицковски еден наш ама стварно другарски и бесплатен совет, моли бре моли ги да се вратат оти другарче на слава и по дрва не се оди со секој треба екипа, а ти немаш, сега немаш. 2,5 милиони евра не се големи пари за една партија ќе се дотрошат…и после? Како до победа црни Мицко со швајн ли дај не се заебавај…

MS

Работава е – две музики свират чалгии… Ете до каде ја дотераа Мицкоски и Николоски партијата. Преседан е ЕПП да повикува две партиски делегации. Преседан и јасна порака дека сестринските народни партии немаат доверба во ова раководство на ВМРО-ДПМНЕ, кое застана на антизападни позиции.

loading...