Search
среда 22 мај 2019
  • :
  • :

Христијане ќе ти ги сликаме луѓето исти 50 души ги влечкаш по комитетите за да глумат масовност

Фотографија на Goran Sokolovski.

Ај што дремеше под сопствената слика во ОК Карпош и даваше изјави тоа е знак дека си исфрустриран и тоа бааги, ама да немаш луѓе у Карпош па да собираш членство од околните општини е срамота си вртел на околните претседатели да ти носат луѓе кај одиш признај вчера од Ѓорче ти дојдоа у Карпош, денес си у Чаир а си наредил од Бутел општинската да се појави за да изгледа дека си масовен, а не си…Па ни во Скопје ли немаш подршка бе Мицковски? Исто и кога беше во Кисела Вода сликаните  членови ти се од Аеродром…

Не се заебавај не малтретирај членовите ќе ти ги сликаме  луѓето за народ да се увери, ај ај само играј си ти со партијата…

loading...