Search
среда 24 април 2019
  • :
  • :

Христијан лут на Канал 5 го правеле Нино Тодоров поголема ѕвезда

Се шпекулира помеѓу вработените во Канал 5 дека Христијан Мицковски му вртел на уредникот на Канал 5 и бил лут зашто телевизијата му давала такво значење на Нино Тодоров, а не нему оти галиба он бил лидерон, а Нино исфрлен од партијата и дека ќе дојде време и ќе врати….

loading...