Search
понеделник 17 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Градинарот цвеќето го расте!!!

loading...

Градоначалникот на Штип Благој Бочварски(неможам да го тагирам дека бега по малку) во вредност од 2,4 милиони денари реконструира игралиште од коа после 10 дена ставен асфалт цвекињата ја пронајдоа светлината!!!! Капитален проект: Градинарот цвеќето го расте!!!

Фотографија на Melani Velickova.

 

Фотографија на Melani Velickova.

Фотографија на Melani Velickova.

loading...