Search
понеделник 17 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

ФУРКАН САЛИУ Е МАДАФАКА: Отиде кај баба му на Антонио Милошовски да провери дали стварно му се заканила дека ќе му ја скине главата ако гласа за договорот со Грција, одговорот беше дека Антоњо нема баба!

loading...

Антонио Милошоски во улога на жртва, ниту една баба не му се заканила

Gepostet von TV21 am Mittwoch, 10. Oktober 2018

loading...