Search
среда 22 мај 2019
  • :
  • :

ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА УПАДНАЛА ВО ФФМ, СЕ ЧЕШЛА РАБОТЕЊЕТО НА ИЛЧО ЃОРЃИЕВСКИ, СЕ ПРОЦЕНУВА ДЕКА СЕ РАБОТИ ЗА КРИМИНАЛ ОД 50 МИЛИОНА ЕВРА!

Финансиска полиција влегла во ФФМ каде ќе се чешла документацијата за потрошени над 50 милиони евра во фиктивни договори на дело, тендери со кои само се цицале пари, договори за маркетинг, фиктивни набавки, пумпани сметки од патувања по светот на цела репрезентација и менаџмент на ФФМ и редица други криминали!
Се очекува бомбастичен случај, по што се надеваме многу криминални фигурни конечно ќе се тргнат од мак фудбалот!
loading...