Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ФИЈАСКО НА ТРИБИНАТА РОТ-ДИМИТРОВ ВО ОХРИД

Денес на стариот Антилки  Театар во Охрид ,кој никогаш не бил попразен, како дел од кампњата за референдумот тече дебата на која присуствува минситерот за надворешни работи Никола Димитров, Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Јани Макрадули, како и германскиот министер за Европа Михаел Рот.

До сега ,во политиката историја не Охрид ,не е забележан послаб одзив на граѓани, здруженија и политички партии,или со еден збор Министерот Никола Димитров се избрука пред својот гостин Михаел Рот.Секако дека вината не може да се бара кај Димитров, туку напротив ,се покажа дека СДСМ Охрид ,нема ниту грам способности да организира состанок на месна заедница, а камоли трибина која требаше да има меѓународен карактер!

Од прложеното видео ,ќе ја видете крајно разочарувачката слика.

loading...