Search
петок 19 април 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Фаци ги размрда скопските старлети, Мелита полуде од лутина, на ред и Софија Каракаева и eдна сопственичка на салон за убавина?

Зоран Василевски Фаци во емисијата Ексклузив на 1 тв растура со инфа и спинчиња за скопските шмизли после Лоба, Мелита сега ексклузивно ни навести дека ни една нема да поштеди ниту другарка му Софија Каракаева која има исто бурно минато…емисијата руши рекорди на гледаност го засени дури и Сергеј со неговата МОДА…Денеска Мелита вртела и кај главниот уредник на телевизијата со закани дека ќе го уништи Фаци.

Фотографија на Sofija Sofi Karakaeva.

loading...