Search
сабота 23 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Друштво, ве молам споделете и помогнете ни да го најдеме Пепи

loading...

Друштво, ве молам споделете и помогнете ни да го најдеме Пепи (Пертеф) кој пати од Алцхајмер. Последен пат виден во Баду во Влае околу 5 и накај Бардовци околу 6. Опис и контакт под фотката.

Фотографија на Pavle Bogoevski.

loading...