Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Директорот на државната информативна агенција МИА, Драган Антоновски, во одбрана на Зоки. Искина 15 пара чевли

Директорот на државната информативна агенција МИА, Драган Антоновски, во одбрана на Зоки. Искина 15 пара чевли.

Бара СТАВ човекот на Фб. После ,,струмичкиот карневал” во Лондон.
Ќе те прошетаат до Лондон и одма е подруго.

Тоа што тој нема абер од став за аферите и тендерите на Заев, за руина од здравство, партиски вработувања на ангро, умрени бебиња, болни деца, за Ласкова, Кочо, ќерка му на Димитров, пратенички дневници, за Шилегов, тендерите и мртвиот град, урбанистичкиот криминал кој продолжува, за оние несреќи од градоначалници кои шверцуваа цигари и се закануваа со прислушување-не е битно.
Не знам на какви сендвичи е. Али, трујат.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

loading...