Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

АЦА ЛУКАС СИ ОДИ ОД ГРАНД, МУ НАЈДОА РОК ЗАМЕНА

Иако до вчера организаторите на „Ѕвездите на Гранд“ тврдеа дека Аца Лукас не си оди од шоуто, сепак, и официјално тој веќе не е дел од друштвото во жирито. На местото на Лукас доаѓа рокенрол пејачот Ѓорѓе Николиќ, познат по уметничкото име Џорџе Давид.

Рок пејачот место Аца Лукас во шоуто на Гранд

Ова е одлуката и на Саша Поповиќ, првиот човек на Гранд. Со воодушевување веста ја поздрави Јелена Карлеуша, која често влегуваше во конфликт со Аца Лукас.

„ Добар фраер, екстремно интелигентен, талентиран, остар на јазик. Всушност, ќе видите, многу брзо стартуваме“, изјавила фолк- пејачката. И додала, дека е пресреќна што веќе не е Аца Лукас во шоуто.

loading...