Search
недела 24 март 2019
  • :
  • :
loading...

Арбен Таравари: Сега веќе се е јасно околу случајот на малиот Алмир од Куманово

loading...

Tash më çdo gjë është e qartë rreth rastit të Almirit. Në fotot është babai i vrasësit Boban Iliç.
Mjafton të jesh në pushtet dhe çdo gjë tē lejohet!

Сега веќе се е јасно околу случајот на малиот Алмир од Куманово. Во сликите е таткото на Бобан Илиќ.
Доволно е да си дел од власта, и се ти е дозволено!

Фотографија на Arben Taravari.

Фотографија на Arben Taravari.

loading...